جشنواره غذای سالم با هدف ترویج پخت و مصرف غذاهای کم نمک، کم روغن و کم شکرهمسو با برنامه ها و شعار هفته سلامت در محل سالن اجتماعات شبکه جامع وهمگانی سلامت شهرستان اسکو برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی شبکه جامع وهمگانی سلامت شهرستان اسکو، در این جشنواره غذاهای 28 نفراز رابطین سلامت محلات ، کارکنان مجتمع های سلامت سهند ، ایلخچی، اسکو و بهورزان مورد ارزیابی قرار گرفت .در ابتدای این مراسم دکتر هاشمی اقدم سرپرست شبکه، ضمن خوش آمد گویی و تبریک مبعث رسول اکرم (ص) و فرارسیدن ماه شعبان در خصوص هفته سلامت و شعار غلبه بردیابت با اشاره به افزایش درصدهای شیوع ابتلا به بیماری دیابت برلزوم پیشگیری و مراقبت های تغذیه ای وکاهش مصرف نمک ، روغن و جایگزینی قند مصرفی با قند های طبیعی و موضوع خود مراقبتی تاکید نمودند .
ایشان هدف اصلی این جشنواره را تلاش دراصلاح الگو و فرهنگ تغذیه جامعه عنوان نموده و اظهار داشتند هرگونه اصلاح و بهبود الگوی مصرف دراین زمینه بایستی در سطح اول از خانواده مجریان و شرکت کنندگان این طرح آغاز گردد همچنین وی بر موضوع تشکیل پرونده سلامت وطرح غربالگری سلامت جسمی ، روانی و اجتماعی درقالب ویزیت پایه رایگان خانوارها درشهرستان اشاره نموده و ازکلیه حاضرین جهت اطلاع رسانی و دعوت عموم به مراکز سلامت تاکید فرمودند .
در این جشنواره نحوه امتیازدهی وداوری ازسوی کارشناسان تغذیه ، توضیحاتی به حاضرین ارائه و به نفرات برگزیده به رسم یادبود جوائزی از طرف شبکه و مجتمع سلامت اسکواهدا گردید .
