پنجشنبه 30 شهريور 1396 _ 29 ذو الحجة 1438 _ 21 سپتامبر 2017

ديروز : 499
ماه : 11657

تاریخ : پنجشنبه 19 مرداد 1396     |     کد : 326

بازدیدسرپرست شبکه جامع وهمگانی سلامت شهرستان اسکو ازپروژه مرکزسلامت فاز 2سهند ومجتمع علامه امینی سهند

به گزارش روابط عمومی شبکه جامع وهمگانی سلامت شهرستان اسکو، دکتر هاشمی اقدم سرپرست شبکه جامع و همگانی سلامت شهرستان اسکو از پروژه در دست احداث مرکزسلامت فاز 2سهند ، بازدید به عمل آوردند. پروژه در دست احداث مرکزسلامت فاز2سهند از جمله پروژه های پیشرو در بخش بهداشت شهرستان می باشد که در مرحله آغاز نماسازی  ، کاشیکاری و گچکاری داخلی قرار دارد. دکتر هاشمی اقدم ،  روند پیشرفت پروژه را مثبت ارزیابی و توصیه های لازم جهت تسریع در اتمام پروژه ها را  به مهندسین و نمایندگان  پیمانکار اجرایی پروژه ارائه نمودند.
بنا به گزارش فوق دکتر هاشمی اقدم وکارشناسان ستادی همراه ایشان ، در کنار بازدید از پروژه ی عمرانی فاز 2 سهند ، از بخش های مختلف مجتمع سلامت علامه امینی سهند نیز بازدید ودرجریان نحوه ی خدمت رسانی به مردم وگروههای هدف از جمله نحوه ی ثبت ویزیت پایه الکترونیکی پزشکان ، مراقبین سلامت و ماماهای مجتمع  قرارگرفتند.

نوشته شده در   پنجشنبه 19 مرداد 1396  ساعت  15:16   توسط   محمد رضا راثی
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط